Prijzen

Onze prijzen zijn afhankelijk van onder andere het type limousine, plaats van vertrek, bestemming, duur van de rit en tijdstip van de rit. Onderstaande prijzen schetsen een beeld van de uiteindelijke totaalprijs. Wij raden echter steeds aan om een offerte op maat aan te vragen via onderstaande calculator of via de contactpagina.

Westlimousine voorziet bij elke rit een fles bubbels van het huis. Optioneel kunnen extra flessen gekocht worden voor de prijs van € 20,- per stuk.

Chrysler & Dodge
1e uur € 170,-
2e uur € 100,-
3e uur € 85,-
4e uur e.v. € 65,-
Hummer
1e uur € 220,-
2e uur e.v. € 100,-

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Calculator

Onderstaande calculator werd in het leven geroepen om u een zo snel en zo accuraat mogelijk idee te geven van onze prijzen. Voor een exacte prijs raden we u echter aan de offerte vervolgens naar ons op te sturen via de opties die verschijnen na het invoeren van de ritgegevens.

De calculator beperkt zich tot adressen binnen België. Gelieve voor ritten over de grens rechtstreeks contact op te nemen.

LimousinesSelecteer minstens 1 limousine
VertrekAlle velden zijn verplicht
Adres
Tijdstip
BestemmingAlle velden zijn verplicht
Adres
Tijdstip
Deze berekeningstool wordt u louter informatief aangeboden. De hieronder berekende prijs is slechts een indicatie van het werkelijke totaalbedrag, dat afhankelijk is van meer factoren dan hier weergegeven. Wij doen steeds onze uiterste best om het werkelijke bedrag zo goed mogelijk te benaderen en u op die manier zo goed mogelijk te informeren.
Totaal: € 0,-
Tenzij anders aangegeven, zijn alle velden verplicht.
Soort rit

Het formulier wordt verstuurd na de verificatie.